- مرکز پشتیبانی
- مرکز آموزش
- امروز : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳
وردپرس شبکه، به شما این اجازه را میدهد که سایتهای چندگانه وردپرسی را تنها با استفاده از یک وردپرس راهاندازی و مدیریت کنید.
میتوانید فورا سایتهای جدیدی بسازید و آنها را با استفاده از یک نام کاربری و رمز عبور مدیریت کنید. حتی میتوانید به دیگران اجازه دهید که در وردپرس شما عضو شوند و وبلاگ شخصی خودشان را روی دامنه شما بسازند.
کاربردهای وردپرس مالتی سایت بسیار گسترده است و البته باید به این نکته هم توجه داشت که هر کجا که به چندین سایت نیاز داشته باشید، وردپرس شبکه همیشه بهترین انتخاب شما نیست.
وردپرس شبکه عملا زمانی کاربرد دارد که شما مایل باشید چندین وبسایت تحت یک دامنه ایجاد نموده و از آنها استفاده کنید.
برخی از کاربرد های وردپرس شبکه عبارتند از :
برای نصب وردپرس شبکه در ابتدا باید یک وردپرس ساده روی سایتتان نصب کنید.
حالا در فایل منیجر هاست خود وارد پوشه ای شوید که وردپرس را روی آن نصب کرده اید. در اینجا فایل wp-config.php را ویرایش کنید و کد زیر را در آن پیدا کنید:
1
|
/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */
|
بعد از این کد ، کد زیر را وارد کنید:
1
|
define( ‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true );
|
حالا فایل را ذخیره کرده و وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. از منوی ابزار ها > راه اندازی شبکه را کلیک کنید.
روی دکمه نصب کلیک کنید.
حالا دو کد به شما ارائه می شود. کد اول را به فایل wp-config.php در بالای خط /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ اضافه کنید.
و کد دوم را به فایل .htaccess سایتتان اضافه کنید. کد های قبلی htaccess باید پاک شوند.
در نهایت روی ورود کلیک کنید. وردپرس شبکه شما راه اندازی شد! از بخش سایت ها می توانید سایت های وردپرسی خود را مدیریت کنید.
برای اضافه کردن سایت تازه به وردپرس شبکه ، به سادگی روی گزینه ” سایتهای من » مدیر شبکه ” در نوار ابزار مدیریت کلیک کنید.
این مورد به شما لیستی از سایتهایی که روی شبکه چندسایتی جاریتان نصب هست را نشان میدهد. به طور پیشفرض، شما فقط یک سایت اولیه در لیست سایتهای شبکه چندسایتیتان دارید.
برای اضافه کردن سایت تازه، روی دکمه ” اضافه کردن ” (Add New) کلیک کنید.
در صفحه ” اضافه کردن سایت جدید “، شما باید آدرس سایت جدید را فراهم کنید. نیازی نیست آدرس کاملی بنویسید، فقط بخشی که میخواهید به عنوان زیردامنه یا زیر دایرکتوری از آن استفاده کنید را بنویسید.
بعد از فراهم کردن عنوان سایت، آدرس ایمیل مدیر سایت را اضافه کنید.
شما باید یک آدرس ایمیل غیر از ایمیلهایی که در حال حاظر در مدیریت شبکه استفاده شده است را به کار بگیرید.
اگر آدرس ایمیلی که استفاده میکنید ایمیل جاری یک کاربر دیگر نباشد، وردپرس یک کاربر جدید میسازد و رمز عبور و نام کاربری را به ایمیلی که وارد کردهاید میفرستد.
هنگامی که این کار را کردید، روی دکمه ” اضافه کردن سایت ” کلیک کنید. یک سایت جدید به وردپرس شبکه شما اضافه خواهد شد. به عنوان مدیر شبکه، شما یک ایمیل مبنی بر ثبت نام یک سایت جدید دریافت خواهید کرد.
اگر یک کاربر جدید ساخته باشید، کاربر یک ایمیل مبنی بر تنظیم رمز عبور و ورود به سیستم دریافت میکند.
در بسیاری از موقعیتها، یک شبکه چندسایتی وردپرس میتواند نسبت به سایتهای گوناگونی که با وردپرس مستقل مدیریت میشوند، موثرتر باشد.
در اینجا چند مزیت استفاده از شبکه چندسایتی وردپرس را تماشا میکنید:
ساخت یک وردپرس شبکه همیشه موثر نیست در مدیریت سایتهای چندگانه. اینجا چند نمونه از معایب استفاده از شبکه چندسایتی وردپرس را تماشا میکنید:
پیشنهادات زیر را از دست ندهید
سلام
بسیار جالب بود البته قبل از انجام ساخت ها بایستی در پنل هاست امکان wild card رو فعال کرده باشید..
در کل بسیار اموزنده و جالب بود..