💣فروش ویژه افزونه‌های حرفه‌ای وردپرس
فقط و فقط با قیمت ۵۰ هزار تومن

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

نکاتی درباره کسب و کار اینترنتی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی

 

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

 

همیشه قبل از شروع هر کاری، یکی از اولین سؤالاتی که می‌پرسیم این است که: درآمدش چقدر است؟ تا یک دو دوتا چهارتا نکنیم، دلمان راضی نمی‌شود، آن را شروع کنیم. حق هم داریم؛ چون حتی اگر نخواهیم هزینه مالی هم کنیم، زمان مان را داریم صرف می‌کنیم.

این سؤال را خیلی از افرادی که می‌خواهند فروشگاه اینترنتی هم راه بیندازند، می پرسند. با اینکه سرمایه زیادی نیاز ندارد، اما از شروع کردن می ترسند. در این مطلب می‌خواهم راجع به این موضوع که درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است، صحبت کنم. همچنین قرار است به نکات کاربردی و مهمی اشاره کنم، که کمک می‌کند، درآمد فروشگاه اینترنتی از چیزی که هست، بیشتر شود.

 

پیشنهاد میشود : بازاریابی در شبکه های اجتماعی SMM

 

درآمد فروشگاه اینترنتی حدودا چقدر است؟

ببینید، درآمد فروشگاه اینترنتی، یک موضوع کاملا متغیر و وابسته به سرمایه و زمان است. یعنی اینکه من الان می‌توانم درآمد یک فروشگاه اینترنتی بزرگ را برای شما مثال بزنم که در ماه درآمد میلیاردی دارد؛ اما در مقابل، هزینه‌ و زمان زیادی صرف آن شده است.

البته نکته مهم اینجاست، که الان مثل چند سال قبل نیاز نیست، برای راه‌اندازی یک وب سایت فروشگاهی با شرکت‌های بزرگ قرارداد بسته و هزینه‌های هنگفتی صرف کنید. بلکه می‌توانید به راحت‌ترین شکل ممکن و با سرمایه بسیار اندک، در کمتر از یک روز، فروشگاه اینترنتی خودتان را داشته باشید.

 

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

 

چند نکتۀ مهم در مورد درآمد فروشگاه اینترنتی

نکته اول اینکه آقای x فروشگاه اینترنتی خودش را به عنوان شغل دوم راه اندازی کرده است! به همین دلیل اصلا زمان خاصی صرف آن نمی‌کند. اگر قرار باشد تمرکز بیشتری برای گسترش آن بگذارد، مطمئنا درآمدش خیلی بیشتر می‌شود.

نکته دوم اینکه محصولی که این دوست ما برای فروش انتخاب کرده، یک هدیه تبلیغاتی کوچک است. از طرفی خودش به عنوان یک واسطه عمل می‌کند. طبق اطلاعاتی که از نوع محصول دارم، فکر می‌کنم اگر قرار بر این بود علاوه بر فروش محصول، کار تولید را هم انجام بدهد، حدودا درآمدش دو برابر می‌شد.

و اما نکته سوم مزیت درآمد فروشگاه اینترنتی این است، که همیشه در حال افزایش است. یعنی مثل یک فروشگاه در فلان نقطه از بازار نیست، که نتوان از یک جایی به بعد برای افزایش فروش آن کار خاصی انجام داد. بلکه یک فروشگاه اینترنتی همیشه قابل توسعه است، محدودیتی برای افزایش مشتریان وجود ندارد و حتی در کمتر از یک هفته می‌توانید به اندازه یک انبار بزرگ به آن محصول اضافه کنید.

 

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

 

آیا درآمد فروشگاه اینترنتی در دوران کرونا کاهش پیدا کرد؟

بیشترین موضوعی که بابت آن خوشحال بود، این بود که در این مدت اوضاعش بد نشده بود. در دورانی که خیلی از کسب‌وکارها فروش‌شان صفر شده بود، توانسته بود بفروشد. این برگ برنده کسب و کارهای آنلاین بود که نه تنها تعطیل نشدند که اوضاع‌شان بهتر هم شد.

تا جایی که یکی از مدرسان بزرگ اینترنتی کشور در لایوهای خودش می‌گفت فروش این مدت محصولات وب سایت ما از فروش چند سال گذشته بیشتر بوده! اگر مقاله «نجات کسب‌و‌کار در دوران کرونا» را خوانده باشید، به شما ثابت شده است که داشتن یک منبع درآمد آنلاین چقدر مهم است.

خب، به عنوان جمع بندی این بخش از مقاله باید بگویم:

اگر به دنبال پیدا کردن درآمد تقریبی یک فروشگاه اینترنتی هستید، اول از همه به ۲ چیز نگاه کنید:

  • زمان
  • بودجه

دقیقا به هر میزان که از این دو استفاده کنید، درآمد فروشگاه اینترنتی شما بیشتر می‌شود. در نهایت به نظر من به عنوان یک درآمد معقول برای فروشگاه اینترتی با سرمایه زمانی و مالی متوسط، می‌توانید روی درآمد بین ۵ تا ۱۵ میلیون تومان ماهانه حساب کنید، که البته دائما هم رو به افزایش است. هر چند بعضی از مشتریان ما (پرتال) ماهانه بیش از 50 میلیون درآمد دارند.

خوبی ماجرا این است که شما نباید برای رسیدن به یک درآمد مناسب از فروشگاه اینترنتی، خیلی منتظر بمانید. بلکه از اواسط کار فروش‌ها به مرور شروع شده و درآمدتان هم کفاف هزینه‌های جاری را خواهد داد.

پیشنهاد ویژه
آیا اینفوگرافیک درسئوسایت تاثیردارد؟

خب، تا اینجا سعی کردم به عملی‌ترین شکل ممکن به این سوال که درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است؟ جواب بدهم. بد نیست علاوه بر آن، به چند نکته برای افزایش درآمد سایت اشاره کنم.

 

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

 

سه راهکار اصلی برای افزایش درآمد سایت فروشگاهی

1. بهینه سازی و سئو سایت

سئو یا SEO به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. به زبان ساده، سئو همان چیزی است که باعث می‌شود وب سایت شما در نتایج جستجو کاربران در گوگل، نمایش داده شده و مخاطب جذب کند.

برای اینکه محصولات‌تان دیده شود، باید سایت‌تان سئو شده باشد. پیشنهاد می‌کنم از همین حالا در کنار فعالیتی که در تولید محتوای محصولات سایت دارید، زمانی را هم صرف مطالعه در مورد سئو و به مرور پیاده سازی آن روی وب سایت خودتان کنید.

2. نیچ مارکتینگ

نیچ مارکتینگ یا گوشه بازار نه صرفا یک راهکار برای افزایش درآمد فروشگاه اینترنتی، بلکه یک تکنیک برای کوتاه کردن مسیر رسیدن به هدف است. اما معنی آن چیست؟ معنی آن این است که به جای ورود به یک بازار شلوغ و پر رقابت، گوشه‌ای از بازار را گرفته و به مرور در آن رشد کنید. مثلا به جای ورود به بازار هدایای تبلیغاتی که در حدود ۵۰ نوع محصول را در بر می‌گیرد، صرفا وارد بازار فروش خودکار تبلیغاتی شوید! این دقیقا مشابه کاری است که دوست من (آقای X) انجام داد.

زمانی که شما در یک گوشه بازار فعالیت کنید، بدون نیاز به سرمایه آنچنانی، سریعا به یک برند قدرتمند تبدیل شده و به درآمدی می‌رسید که بتواند برای ادامه راه کمکتان کند. از این جا به بعد می توانید با درآمد و اعتبار به دست آمده برای ورود به بقیه گوشه‌های بازار هم اقدام کنید.

این کار را به همۀ افرادی که با وجود دیجی کالا می ترسند وارد بازار شوند توصیه می‌کنیم. نیازی نیست فروشگاه‌تان را پر از محصول کنید. یک محصول خاص از آن را انتخاب کنید و تمرکزتان را روی همان بگذارید.

3. محتوای هدفمند و باکیفیت

تا حالا به این موضوع دقت کرده اید که وقتی قصد خرید از یک سایت فروشگاهی را دارید، چقدر زمان صرف خواندن مشخصات محصول و نظرات کاربران می کنید؟ قیمت مهم است؛ اما بعد از نیم نگاهی به آن سریع به سراغ مطالعه ادامه مطلب می کنید.

مشتری شما محصول را از نزدیک نمی بیند. پس هر چه اطلاعات بیشتری به او بدهید بیشتر ترغیب می شود. زمانی که شما اطلاعات زیادی به مشتری می دهید او هم در مقابل واکنش بیشتری نشان می‌دهد و برای محصول‌تان کامنت می گذارد. اهمیت نظر کاربران را هم که دیگر خودتان بهتر می‌دانید.

محتوای هدفمند حتی باعث می شود که مشتری محصولات دیگر شما را هم بشناسد. بگذارید یک مثال بزنم. مثلا در صفحه ای از سایت مطلبی با عنوان مقایسه تلفن های LG و سامسونگ دارید. کاربر وقتی این موضوع را سرچ می کند و این مقاله را مطالعه می کند، ترغیب می شود که نگاهی به محصولات تان هم بیندازد.

 

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

 

آیا سایت فروشگاهی ارزش راه اندازی دارد یا نه ؟

تعدادی از افرادی که این مقاله را می‌خوانند، صفحه را می‌بندند و تعداد کمی تصمیم می گیرند همین الان فروشگاه شان را راه اندازی کنند. امیدوارم دیگر بیش از این شک و تردید به خودتان راه ندهید و خیلی زود با اطمینان کامل فروشگاه تان را راه بیندازید.

درآمد فروشگاه اینترنتی شما هر چقدر هم که باشد نسبت به هزینه ای که صرف آن کرده اید ارزشش را دارد. به جای اینکه خودتان را به جای فروشگاه های شکست خورده ببینید، کمی به جایگاه فروشگاه های آنلاین موفق با درآمد بالا فکر کنید. وقتی آن ها توانسته‌اند، شما هم می‌توانید.

 

چند نکتۀ مهم در مورد کسب و کار اینترنتی

 

امیدواریم این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشه.

 

5/5
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید اشتراک گذاری در گوگل پلاس اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در پینترست
آخرین نظرات
  • پاسخ به سوالات کاربران در اسرع وقت داده میشود.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • سوالات خود را تنها در بخش کامنت مطرح نمایید و پشتیبانی محصولات بعد از خرید را در بخش تیکت ارسال کنید.
دیدگاه شما
لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید