- مرکز پشتیبانی
- مرکز آموزش
- امروز : سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴
اسلایدرها راه بسیار خوبی برای نمایش تصاویر، نشان دادن محتواها و لینک دادن به سایر نوشته ها و برگه ها در وب سایت وردپرس شما هستند.
اگرچه بعضی از قالب های وردپرس دارای اسلایدر درون ساخته هستند و افزونه های پرمیوم بسیار زیادی هم برای این کار وجود دارند، اما اگر راهی سریع و آسان برای اضافه کردن اسلایدها به وب سایت وردپرسی خود می خواهید، افزونه رایگان Meta Slider انتخاب بسیار خوبی است.
در این پست به آموزش افزونه Meta Slider می پردازیم. این افزونه علاوه بر رایگان بودن یکی از افزونه های محبوب اسلایدر وردپرس است که تاکنون بیش از 2.5 میلیون نصب فعال داشته و امتیاز 4.7 از 5 را کسب کرده است.
بخشی از جذابیت افزونه Meta Slider به این دلیل است که استفاده از آن بسیار آسان است و تنظیمات و گزینه های مفیدی را شامل می شود که به شما اجازه اضافه کردن اسلایدرهای رسپانسیو موبایل دوستانه را به نوشته ها و برگه ها در کوتاه ترین زمان ممکن می دهد.
در این آموزش افزونه Meta Slider را مورد بررسی قرار داده و نحوه کار با این افزونه را توضیح خواهیم داد.
پیشنهاد میشود : دانلود افزونه Easy Image Collage قاب بندی تصاویر در وردپرس
ابتدا افزونه را از پایین صفحه دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید. اگر منو افزونه را ندیدید یا اطلاعات جزئی تری لازم دارید، به راهنمای گام به گام ما در مورد آموزش نصب افزونه وردپرس مراجعه کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه منوی جدیدی به نام Meta Slider در پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد.
روی منوی جدید Meta Slider کلیک کنید. صفحه ای مشابه شکل زیر مشاهده خواهید کرد.
برای ساخت اولین اسلایدر روی دکمه Create blank slideshow کلیک کنید تا صفحه ساخت اسلایدر به صورت زیر برای شما باز شود.
تمام اسلایدشو های شما به صورت تب در بالای صفحه لیست خواهد شد. تنظیمات اسلایدر در سمت چپ صفحه و اسلایدهای هر اسلایدر در قسمت اصلی صفحه نمایش داده خواهد شد.
برای اضافه کردن اسلایدها روی دکمه “قرار دادن اسلاید” کلیک کنید.
با کلیک بر روی این دکمه کتابخانه رسانه پیش فرض وردپرس برای شما باز خواهد شد که در آن می توانید از تصاویر موجود در کتابخانه برای ساخت اسلایدها استفاده کنید یا تصاویر جدید را از کامپیوتر خود آپلود نمایید.
پس از آپلود کردن تصاویر اسلایدها روی دکمه “Add to slideshow” کلیک کنید. اسلایدها به اسلایدر اضافه خواهند شد. برای مرتب سازی اسلایدها می توانید آنها را کشیده و در مکان مورد نظر خود رها کنید.
برای پیکربندی اسلایدها می توانید از سه تب زیر که بالای هر اسلاید نمایش داده می شود، استفاده کنید:
در این قسمت از آموزش به بررسی نحوه پیکربندی تنظیمات اسلایدر با استفاده از افزونه Meta Slider می پردازیم.
تنظیمات اسلایدر در قسمت سمت چپ صفحه قرار دارد و در این قسمت می توانید نوع اسلایدر مورد نظر خود را انتخاب کنید. انواع اسلایدرهایی که در افزونه Meta Slider وجود دارند شامل FlexSlider، R.Slides، Nivo Slider یا Coin Slider هستند. با انتخاب هر نوع اسلایدر گزینه های مختلفی فعال یا غیر فعال خواهند شد.
مستندات افزونه Meta Slider هیچ مثال یا جزئیاتی از انواع مختلف اسلایدر ارائه نمی دهد. تنها اطلاعاتی که در اختیار کاربران قرار داده است لیست مختصر زیر است که در ادامه آموزش توضیح کوتاهی در مورد هریک خواهیم داد.
Flex Slider: رسپانسیو، دارای 2 افکت انتقال، دارای مد گردونه
R. Slides: رسپانسیو و سبک وزن است
Nivo Slider: رسپانسیو، دارای 16 افکت انتقال ، 4 قالب
Coin Slider: رسپانسیو نیست ، دارای 4 افکت انتقال
به عنوان مثال برای Flex Slider تنها مجاز به انتخاب دو افکت انتقال به صورت زیر هستید.
و اسلایدر های ساخته شده شکلی شبیه تصویر زیر دارد.
R. Slider تنها افکت محو را ارائه می دهد و اسلایدر ساخته شده با آن شبیه زیر است.
برای Nivo Slider می توانید افکت های بیشتری انتخاب کنید. اسلایدر ساخته شده با آن شبیه زیر است.
Coin Slider تنها دارای 4 افکت است و برخلاف دیگر انواع اسلایدر فلش ندارد. شما می توانید با کلیک کردن بر روی دکمه ها در پایین اسلایدر بین اسلایدها حرکت کنید یا روی عبارات Next و Previous که در دو طرف تصویر قرار می گیرد کلیک کنید. بهتر است گزینه مخفی را برای ناوبری انتخاب نکنید تا دکمه ها در زیر اسلایدر نمایش داده شوند.
بهترین کار برای فهمیدن این موضوع که کدامیک از انواع اسلایدر پاسخگوی نیازهای شما است این است که آنها را آزمایش کنید.
بعد از انتخاب نوع اسلایدر و تنظیمات لازم برای ذخیره کردن تنظیمات روی دکمه ذخیره در گوشه سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید. اگر می خواهید پیش نمایشی از اسلایدر ساخته شده مشاهده کنید روی دکمه Preview در بالای صفحه کلیک نمایید.
در ادامه آموزش به بررسی نحوه استفاده از اسلایدر ساخته شده در نوشته ها و برگه های وردپرس می پردازیم.
برای قرار دادن اسلایدر ساخته شده با افزونه Meta Slider در نوشته ها و برگه های وردپرس دو راه وجود دارد که در ادامه هر دو روش را آموزش خواهیم داد.
اولین روش استفاده از شورت کد است.
برای اضافه کردن اسلایدر به نوشته ها و برگه های سایت خود، در قسمت سمت چپ صفحه به بخش “How to use” اسکرول کرده و شورت کد نشان داده شده را کپی نمایید.
این شورت کد را می توانید مستقیماً در نوشته ها و برگه های سایت خود پیست کنید. برای این کار یک نوشته یا برگه جدید بسازید یا یکی از نوشته ها یا برگه های موجود در سایت که می خواهید اسلایدر را در آن قرار دهید به حالت ویرایش باز کنید.
سپس در ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس شورت کد کپی شده را در بلوک کد کوتاه و در ویرایشگر کلاسیک وردپرس در ناحیه متنی وارد کنید.
دومین روش برای وارد کردن اسلایدر ساخته شده با افزونه Meta Slider به نوشته ها و برگه های وردپرس استفاده از بلوک Meta Slider در ویرایشگر گوتنبرگ و دکمه “قرار دادن اسلایدر” در ویرایشگر کلاسیک وردپرس است که در ادامه آموزش به بررسی آنها می پردازیم.
در ویرایشگر گوتنبرگ روی آیکون + که مربوط به اضافه کردن بلوک است کلیک کنید. سپس بلوک Meta Slider را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
سپس در بلوک وارد شده اسلایدر مورد نظر خود را انتخاب کنید.
در ویرایشگر کلاسیک وردپرس روی دکمه “قرار دادن اسلایدر” کلیک کنید.
سپس در پنجره باز شده اسلایدر مورد نظر خود را انتخاب کرده و روی دکمه “Insert slideshow” کلیک کنید.
برای اضافه کردن اسلایدر به ساید بار در پیشخوان وردپرس به مسیر نمایش » ابزارک ها بروید.
ابزارک Meta Slider را کشیده و در ناحیه مورد نظر خود رها کنید.
اسلایدر مورد نظر خود را انتخاب کرده و یک عنوان وارد نمایید. سپس روی دکمه ذخیره کلیک کنید. اسلایدر به ناحیه کناری مورد نظر شما اضافه خواهد شد.
با استفاده از نسخه Pro افزونه Meta Slider می توانید ویژگی های بیشتری مانند موارد زیر را داشته باشید:
جمع بندی
افزونه Meta Slider یک افزونه قدرتمند برای قرار دادن اسلایدر با افکت های مختلف در وردپرس است. استفاده از این افزونه بسیار آسان بوده و افکت های مختلفی را به شما ارائه می دهد.
امیدواریم این آموزش مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته باشد.
افزونه MetaSlider یک پلاگین محبوب و پر کاربرد در وردپرس است که برای ایجاد اسلایدر ها در سایت کاربرد فراوان دارد.
اسلایدهای لایه متحرک
اسلایدهای YouTube و Vimeo
اسلایدهای فید نوشته: آخرین نوشته ها یا انواع پست های سفارشی شما را نشان می دهد
ویرایشگر قالب: ظاهر اسلایدر شما را با استفاده از بیش از 30 گزینه تنظیمات سفارشی سازی می کند.
ناوبری تصاویر بند انگشتی: تصاویر بند انگشتی اسلایدها را در پایین اسلایدر نشان می دهد.
و بسیاری موارد دیگر
پیشنهادات زیر را از دست ندهید