۸ ویژگی یک سایت خوب و موفق

ویژگی های یک سایت خوب و کامل چیست آموزش طراحی سایت

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در میان سایت هایی که هر روز از آن ها بازدید می کنید یک سری سایت ها هستند که شما را جذب خود میکنند و خیلی واضح و راحت شما را به هدف خود میرسانند.

اگر میخواهید سایتی جذاب و مناسب داشته باشید که کاربران را شیفته خود کند باید اصول و قوانینی را رعایت کنید طراحی سایت نه تنها به ظاهر سایت بلکه به میزان کارایی آن می پردازد و اگر سایتی کارامد نباشد،زیبایی ظاهر آن هیچ اهمیتی نخواهد داشت. طراحی وب بایدها و نبایدهایی دارد که در ادامه سعی میکنیم موارد مهم آن را برای شما عزیزان معرفی کنیم :

1. سایت باید با توجه به موضوع فعالیت ، ساختاری مناسبی در همه صفحاتش داشته باشد.به طوری که بازدیدکننده به تمامی صفحات آن دسترسی پیدا کند. طبق آمار منتشر شده تصمیم گیری بازدیدکننده برای ماندن در سایت یا خروج از آن بین 3 تا 6 ثانیه می باشد.

2. وجود گرافیک مناسب در سایت از دیگر ویژگی های یک سایت خوب به شمار می آید. در گرافیک سایت نبایستی از رنگ های زننده یا شلوغ استفاده کرد.رنک بکگراند بایستی با رنگ متن کامال در تضاد باشد.بهتر است در گرافیک سایت تنها از 3 رنگ اصلی استفاده کنیم.

3. محتوا را به جای اینکه برای موتور های جستجو بنویسید ، برای بازدیدکنندگان سایت خود بنویسید.سعی کنید محتوای اختصاصی و جذاب برای سایت خود تهیه نمایید.

4. لود سایت نبایستی کند باشد. عواملی مثل عدم کانفیگ مناسب سرور هاستینگ ،گرافیک سنگین و… می توانند باعث کند شدن یا قطعی سایت شوند. کند بودن سایت باعث خواهد شد تا بازدیدکنندگان سایت شما را بسته و سراغ وب سایت های رقیب بروند.

پیشنهاد ویژه
تکنیک های مقابله باسئوی منفی

5. سایت باید امنیت بالایی داشته باشد. استفاده از افزونه ها و اسکریپت های نال شده ، ضعف هاستینگ در کانفیگ سرور و… می تواند باعث هک شدن سایت شود که در نتیجه بی اعتمادی مشتریان به سایت را در پی خواهد داشت.

6. سایت بایستی مقیاس پذیر باشد. به عبارت دیگر بایستی در شرایط مختلف بتواند پاسخ های قابل قبولی را بدهد. مانند واکنش گرا بودن سایت ، پشتیبانی تعداد افراد آنالین در لحظه و…

7. یکی دیگر از چیزهایی که بایستی در طراحی سایت رعایت شود داشتن یک سری برگه هاست،‌ این برگه ها شما صفحه‌ی درباره ما، که شامل توضیحات کاملی از کسب و کار شما و مدیر سایت است که باعث آشنا شدن بازدیدکنندگان و جلب اعتماد آن ها به شما خواهد شد. در صفحه‌ی درباره ما به چند سوال کاربر پاسخگو باشید: اینکه شما که هستید؟ چه خدماتی ارائه میدهید؟ خدمات شما چه ویژگی هایی دارد؟ سابقه خود را بگویید؟ مشتریان شما چه کسانی بوده اند؟ وجه تمایز و نقطه قوت شما با سایر رقبا در چیست؟ این ها سوالاتی هستند که باید در صفحه درباره ما به آن ها پاسخ داده شود. صفحه ی دیگر صفحه تماس با ما است که در آن آدرس شما، شماره تماس، شماره پیامک، و ایمیل شما در آن قرارگرفته است. یک فرم تماس هم برای راحتی در امر تماس در آن تعبیه شده است.

8. ابزار به اشتراک گزاری مطالب در سایت های اجتماعی از دیگر بایدهای وب سایت در این روزهاست چرا گوگل این روزها بیشتر به وب سایت هایی ارزش قائل میشود که در سایت های اجتماعی مانند فیسبوک و گوگل پلاس فعالیت دارند.

4.5/5
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید اشتراک گذاری در گوگل پلاس اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در پینترست
آخرین نظرات
  • پاسخ به سوالات کاربران در اسرع وقت داده میشود.
  • دیدگاه شما پس از تایید در سایت نمایش داده می شود.
  • از ارسال متن بصورت فینگلیش خودداری نموده و فارسی تایپ کنید.
  • سوالات خود را تنها در بخش کامنت مطرح نمایید و پشتیبانی محصولات بعد از خرید را در بخش تیکت ارسال کنید.
  1. علی گفت:

    ممنونم بابت راهنمایی خوبتون عالی بود

دیدگاه شما
لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید