- مرکز پشتیبانی
- مرکز آموزش
- امروز : شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳
امروزه، تنوع بازار لپتاپها باعث شده تا خریداران این دستگاهها با گزینههای زیادی مواجه باشند، درنتیجه، انتخاب نهایی برای خرید لپتاپ بسیار سخت شده است. اما آگاهی از این موضوع که لپتاپ مورد نظر قرار است در چه زمینهای مورد استفاده قرار بگیرد میتواند کمک بزرگی برای انتخاب گزینه مناسب باشد. با این حال شما به یک راهنمای خرید لپ تاپ نیاز دارید تا با بررسی ویژگیها و قیمت لپ تاپ های مختلف، بهترین گزینه را دراختیارتان بگذارد. درادامه این مطلب، لپ تاپ مناسب برای مصارف مختلف مهندسی، گرافیک، برنامه نویسی، دانشجویی و… را معرفی میکنیم.
رشته مهندسی از جمله مشاغلی است که افراد در آن تا حد زیادی با لپتاپ سروکار دارند. بنابراین، لازمه ورود به این رشته یا موفقیت در آن، تهیه یک لپتاب مهندسی است. گزینههایی که درادامه آوردهایم جزو بهترین انتخابها محسوب میشوند:
لپتاپ Ideapad L3 با داشتن وزن مناسب 2.2 کیلوگرم و ضخامت بسیار کم، یکی از بهترین لپتاپهای مهندسی شناخته میشود. در این دستگاه، پردازنده نسل 10 قرار گرفته که سرعت خوبی ارائه میدهد. همچنین، پردازنده گرافیکی آن از نوع NVIDIA MX130 2GB است که عملکرد بسیار خوبی دارد. از نقاط ضعف این گزینه میتوان به نمایشگر HD آن اشاره کرد. البته، با توجه به قیمت پایین این لپتاپ، وجود چنین نمایشگری دور از منطق نیست.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
یکی از بهترین لپتاپهای مهندسی در بازه قیمتی 20 تا 30 میلیون لپتاپ اچ پی مدل DA2211-A است. این گزینه وزن و ضخامت متوسطی دارد که باعث میشود حمل و نقل این دستگاه آسان شود. پردازنده به کار رفته در این محصول از نسل 10 است و قدرت پردازشی فوقالعادهای ارائه میدهد. مهمترین ویژگی این دستگاه، کارت گرافیک آن است که آن را از گزینههای دیگر متمایز میکند. کارت گرافیک MX130 GDDR5 4GB بهکار رفته در این دستگاه باعث میشود تا این مدل برای اجرای نرمافزارهای گرافیکی و گیمهای مختلف، بسیار عالی عمل کند.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
از آنجایی که دانشجویان معمولا بودجه زیادی برای خرید لپتاپ ندارند، قیمت لپ تاپ دانشجویی باید مناسبتر از سایر گزینهها باشد. برخی از بهترین گزینههایی که با قیمت مناسب عرضه میشوند شامل موارد زیر هستند:
لپ تاپ ۱۵ اینچی ایسوس VIVOBOOK مکس مدل X543MA جزو گزینههای بزرگ محسوب میشود که برای فعالیتهای دانشجویی بسیار مناسب عمل میکند. این گزینه شامل یک نمایشگر مات 15.6 اینچی با وضوح FHD است. البته، این موضوع را هم درنظر داشته باشید که پردازنده و قدرت سخت افزاری این دستگاه فدای سایز بزرگ نمایشگر آن شده است.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
یکی از کاملترین انتخابها برای خرید لپتاپ مدل تینک بوک 15 است که علاوهبر مصارف دانشجویی برای مصارف دیگر هم عالی عمل میکند. پردازنده گرافیکی بهکار رفته در این دستگاه از نوع Intel UHD Graphics است که حافظه 12 گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی SSD NVMe آن را همراهی میکنند. این موضوع باعث میشود تا هنگام انجام کارهای سنگین، با کوچکترین مشکلی مواجه نشوید.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
یکی از بهترین لپتاپهای اقتصادی بازار مناسب برای دانشجویان، مدل EF2126WM-A است. این گزینه برای پردازشهای سنگین بسیار عالی عمل میکند، البته باید توجه داشته باشید که این دستگاه گرافیک مجزا ندارد. از دیگر ویژگیهای این دستگاه میتوان به مواردی مانند ۱۶ گیگابایت رم DDR4 و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی SSD، نمایشگر ۱۵٫۶ اینچ FHD، درگاه USB 3.0 و تایپ C و استفاده از تراشهی قدرتمند Ryzen5 5500U ایامدی اشاره کرد.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
یکی از بزرگترین دغدغهها برای طراحان گرافیک، داشتن یک لپتاپ با سخت افزار قوی برای انجام کارهای سنگین گرافیکی است. درادامه، برخی از بهترین گزینهها برای این هدف را معرفی میکنیم:
لپ تاپ ایسر Predator TRITON 300 SE PT314-51s-76Q از پرچمداران این شرکت محسوب میشود که بهطور مخصوص برای گرافیستها، موشن گرافیستهای نیمه حرفهای و امور 3D سنگین طراحی شده است. از امکانات این دستگاه میتوان به نور صفحه کلید، حسگر اثر انگشت و تاپ پد چند لمسی اشاره کرد. صفحه نمایش 14 اینچی این محصول بهصورت مات طراحی شده و وضوح تصویر FULL HD ارائه میدهد.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
لپتاپ ایسوس مدل TUF FX506 یکی از بهترین انتخابها در بازه قیمتی 35 تا 40 میلیون تومان است. این لپتاپ از یک پردازنده قدرتمند از نوع Core i7 11800H، رم 16GB و گرافیک 4GB RTX3050TI بهره میبرد که این ویژگیها آن را برای طراحان گرافیک به یک انتخاب مناسب تبدیل میکند.
نقاط قوت:
نقاط ضعف:
برای خرید لپتاپ مناسب برای برنامهنویسی باید درنظر داشته باشید که برخی از ویژگیهای دستگاه مورد نظر نسبت به لپتاپهای معمولی برجستهتر باشند. از بهترین گزینهها برای این منظور میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد:
اپل مک بوک ایر M1 یکی از زیباترین و سبکترین طراحیها را دارد که درعین حال، عملکردی بسیار قوی در زمینه سخت افزار ارائه میدهد. تراشهی M1 اپل یک تراشه فوقالعاده هست که برای برنامهنویسی عالی عمل میکند. در این دستگاه شاهد یک نمایشگر 13.3 اینچی با رزولوشن QHD هستیم که نرخ نوسازی 400 نیت ارائه میدهد.
نقاط قوت:
بهعنوان راهنمای خرید لپ تاپ مناسب برای برنامهنویسی، یکی از گزینههای پیشنهادی ما مدل G512LW-WS74 از برند ایسوس است. این دستگاه از سری گیمینگ این برند محسوب میشود که وزنی 2.4 گرمی دارد. نمایشگر مات بهکار رفته در این دستگاه، از نوع IPS LCD با رزولوشن FHD است. در بخش پردازنده این مدل، از تراشه Intel Core i7 10750H استفاده شده که قدرت بسیار مناسبی دارد.
نقاط قوت:
لپ تاپ اچ پی مدل OMEN 17t-CK000-A6 ازجمله گزینههایی است که نهتنها برای برنامهنویسی، بلکه برای سایر فعالیتهای دیگر بسیار مفید عمل میکند. این دستگاه، 2.7 کیلوگرم وزن دارد و از یک تراشه به نام Core i7 intel مدل 11800H پشتیبانی میکند. این تراشه یکی از بهترین تراشههای جهان محسوب میشود، درنتیجه عملکرد آن برای برنامهنویسی ضمانت شده است.
نقاط قوت:
در این مطلب با ده تا از بهترین لپتاپهای مناسب برای مصارف مختلف مانند دانشجویی، برنامهنویسی، مهندسی و… آشنا شدید. امیدواریم با مطالعه این راهنمای خرید لپ تاپ بتوانید بهترین انتخاب مناسب با هدف خود را داشته باشید.
پیشنهادات زیر را از دست ندهید