- مرکز پشتیبانی
- مرکز آموزش
- امروز : سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳
Google Webmaster Tools یک سرویس رایگان از کمپانی گوگل است که برای کمک به کسب و کار های اینترنتی ایجاد شده است ؛ بدین صورت که میتوانید با ثبت سایت خود در آن بررسی کنید که گوگل سایت شما را چگونه میبیند و جهت بهینهسازی سایت خود چه مواردی باید رعایت شود.
در واقع شما به بانک آمار و اطلاعات سایت خود ارتباط دارید.
بنابرین گوگل وبمستر تولز به شما کمک می کند تا بتوانید وبسایت خود را به استاندارد های گوگل نزدیک تر کنید و از این طریق تجارت الکترونیک خود را هر روز قوی تر کنید.
هر کسی می تواند از ابزار گوگل وبمستر تولز استفاده کند! در یک طبقه بندی می توان افراد را بصورت زیر در استفاده از این ابزار دسته بندی نمود:
مزیت های گوگل وبمستر تولز :
شما با استفاده از گوگل وبمستر تولز می توانید نقشه سایت خودتان را در گوگل ثبت کنید. هیچ راه دیگری وجود ندارد که نقشه سایت به موتور گوگل داده شود ، این موضوع باعث می شود تا نقشه سایت شما که حاوی مطالب جدید است زودتر و بهتر توسط گوگل برررسی شود.
کوئری ها می توانند آمار بسیار مهمی را به شما ارائه دهند. کوئری ها در گوگل وبمستر تولز حاوی اطلاعات مهمی در رابطه با بالاترین کلماتی که باعث جستجوی ارگانیک سایت شما شده اند باشد. تمام سئو کاران جهان باید به خوبی با اطلاعات گوگل وبمستر آشنایی داشته باشند.
یکی از مهمترین امکاناتی که همه وبمستران از گوگل وبمستر تولز استفاده می کنند بخش خطاهای خزنده گوگل می باشد.
این خطا ها ممکن است به دور از چشم شما اتفاق افتاده باشد و شما اطلاعی از آنها نداشته باشید بدین صورت با یافتن آنها توسط Google webmaster tools می توانید از کاهش رنکینگ خود جلوگیری نمایید.
یکی دیگر از امکانات گوگل وبمستر تولز این است که شما می توانید تمام بک لینک های مربوط به وبسایت خود را در آن مشاهده کنید.
استراکچرد دیتا یا داده های ساختاری ( ترجمه شده ) ، اطلاعاتی هستند که به موتورهای جستجو کمک می کنند که دید بهتری نسبت به سایت یا یک ایمیل داشته باشند.
تاکنون استانداردهای بسیاری برای استراکچرد دیتا ایجاد شده است که توسط آنها می توانیم اطلاعاتی در مورد یک فیلم ، مقاله ، کتاب ، دستورالعمل طبخ غذا و موارد متعدد دیگری را به موتورهای جستجو بدهیم.
گزینه های mark as fixed که در قسمت خطاهای وب مستر تولز شما شامل خطاهای ۴۰۴، خطاهای سرور و … هست، فقط به معنی پاک سازی لیست است.
برخی تصور می کنند، وقتی این گزینه را بزنند، خطای ۴۰۴ آنها درست می شود!
و گاها وقتی مشکل خود را واقعا حل می کنند، می نشینند و چند هزار ارور خود را Mark as fixed می کنند و تصور می کنند اگر این ارور ها در وب مستر تولزشان باقی بماند، سایتشان رتبه خود را از دست می دهد یا نمی تواند رتبه خوبی بگیرد!
اگر درباره سئو، اگاهی کمی داشته باشید، وقتی وب مستر تولز سایتی را نگاه می کنید که سرشار از ارور است، سریعا می گویید، این سایت مشکل دارد!
همانطور که در بالا اشاره کردم، ممکن است، کسی نسبت به پاک سازی ارور های قبلی خود اقدامی نکرده باشد ولی همه مشکلات سایتش برطرف شده است.دلیلی ندارد صرف دیدن خطا (حتی چندین هزار خطا)، تصور کنید، سایت مشکل داری است.
بسیاری از افراد تا یک warning در وب مستر تولز خود می بینند، سریعا، اضطراب می گیرند، و تصور می کنند که به زودی از نتایج گوگل حذف می شوند.
در بسیار از مواقع، حتی ارور نداشتن طبیعی به نظر نمی رسد! سایت هایی که صفحات خیلی زیادی دارند، ممکن است بر اثر حذف صفحات اضافی، یا گاها، تغییر url ها به شکلی که سایر صفحات را تحت تاثیر قرار ندهد، دچار خطای ۴۰۴ یا خطای سرور شوند.
در این موارد کاری هم نمی توان کرد! خب صفحه حذف شده و باید ۴۰۴ بگیرد!
آدرس صفحه تغییر کرده به شکلی که سرور نمی تواند، Request را پردازش کند و خطای سرور می دهد.حالا برای چند صفحه هم این اتفاق بیفتد!
قرار نیست کل دامنه شما، از نتایج گوگل حذف شود یا افت کند! وب مستر تولز ، به شما کمک می کند، که ایراد ها را متوجه شوید.برخی از ایراد ها هم اگر حل نشوند، هیچ مشکلی به وجود نمی آید!
در بسیاری از مواقع به خصوص برای سایت هایی که صفحات زیادی دارند، بخش نقشه سایت، پیام های اخطاری می دهد و به یک یا چند url موجود در نقشه سایت اشاره می کند که به هر دلیلی، نشان از عدم دسترسی گوگل به آن url هاست.
گوگل به شما اطلاع می دهد که به چه دلیلی به چه صفحه ای از سایت شما، دسترسی ندارد.
نیازی هم نیست نگران باشید.گوگل تنها به همان صفحه در url شما دسترسی ندارد.ممکن است آن صفحه اصلا برای شما مهم نباشد.هیچ تاثیری هم روی سایر صفحه های موجود در نقشه سایت شما نمی گذارد.
سایت هایی که در این قسمت به عنوان بک لینک های سایت شما ، نمایش داده می شود، هر دو هفته یک بار بروز می شود و گاهی اوقات هم بیش تر از دوهفته.
همچنین، این لیست دارای خطا نیز هست و گوگل همه بک لینک های شما را گزارش نمی دهد.
پیشنهادات زیر را از دست ندهید
سلام
خوب هستید؟
خواستم بپرسم که ایا فرقی داره که ادرسو تو وب مستر بدون www وارد کرد یا نه ؟
چون ادرس مت بدون www هستش
ولی من تو گوگل وب مسترم با www هستش
درود خدمت شما کاربر عزیز
اول از همه ساییتون رو فقط روی یک حالت تنظیم کنید با ریدایرکت یعنی یا فقط با www یا فقط بدون www
سپس در گوگل وبمستر در هر دو حالت ثبت کنید و در تنظیمات مربوط به همون سایت در گوگل وبمستر اونی که رو سایت فعاله رو Deafault کنید